Category Archives: Parti Oslo

Vi over 60 Harstad

vi over 60 Harstad

Over stk har vært på kurset mitt i år, over 70 stk kom på Ørnes, over 60 stk på Mo i Rana SLÅR VI REKORDEN FRA SIST KJÆRE HARSTADVÆRINGER?. PARKERINGSAVGIFTER: – Vi godtar ikke den planlagte parkeringsavgiften for de ansatte og elever på 60 kroner dagen som et miljøtiltak fra. Som abonnent av VI OVER 60 får du gode rabatter på leiebil i inn- og utland. 10% rabatt på markedspris over hele verden; Egne kampanjer med opptil 30% i Hammerfest · Leiebil i Harstad · Leiebil i Haugesund · Leiebil i Kristiansund. vi over 60 Harstad

Vi over 60 Harstad - Sandefjord

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Harstad Tidende Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy. Reiser du med oss garanterer vi at du møter likesinnede.

Vi over 60 Harstad - Måløy bondag

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Harstad Tidende Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy. Strøsand til eldre og uføre. Musikken de presenterte var midt i gata for den eldre garde. Les mer En AIL-spiller fikk en skade under kampen mellom Andenes IL og Melbo 2 mandag kveld. PARKERINGSAVGIFTER: – Vi godtar ikke den planlagte parkeringsavgiften for de ansatte og elever på 60 kroner dagen som et miljøtiltak fra. Som abonnent av VI OVER 60 får du gode rabatter på leiebil i inn- og utland. 10% rabatt på markedspris over hele verden; Egne kampanjer med opptil 30% i Hammerfest · Leiebil i Harstad · Leiebil i Haugesund · Leiebil i Kristiansund. Over 60 er allerede påmeldt til SPILLERFORUM med Tom Høgli. Harstad Tidende, Høgskolen i Harstad og Hålogaland Fotballkrets og selvfølgelg vi i Harstad.

0 responses to “Vi over 60 Harstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *